Samen in de zetel

Klaasje wordt eigenlijk al snel een grote jongen... Van Fien konden we meer genieten (of zo lijkt het toch), en Klaas moet de aandacht delen met z'n zus. En zo lijkt het dus alsof hij veel sneller groot wordt.

Zo is hij vandaag 3 maanden geworden, en dat wordt onderandere duidelijk in z'n zitkunsten:

72157601242130343


Meneer kan dus alleen zitten, zij het nog wel met steun van de zetel achter hem. En je moet hem een beetje goed zetten in't begin, maar eens hij zit houdt hij het wel even vol. Zonder weg te zakken, welteverstaan. Na een paar minuutjes of zo konden we zien dat hij moe werd, want dan bleef hij niet meer zitten van zichzelf... nog wel met een kussen, maar ook dat was al snel te moeilijk.

Z'n zus wist niet goed wat ze er mee aanmoest: eerst wou ze er graag bij, maar eens ze in de zetel was vond ze de aandacht van haar broer - die het overigens geweldig vond dat ze mee bij hem kwam zitten, hij houdt echt van haar in de buurt te hebben - toch maar niks. Meneer mocht haar niet aanklampen: zo kon ze toch wel niet zo goed spelen hoor! (of zoiets) :)Onze kindjes worden snel groot. Gelukkig zijn we er dikwijls genoeg snel bij om deze leuke momenten op foto en video vast te leggen zodat we er later nog veel van kunnen genieten. ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...