Kraambezoek

Niet bij ons, maar wij wel ergens anders! Jeroen (Klaas z'n peter) en Lieselot zijn namelijk vorige zaterdag zelf voor't eerst papa & mama geworden. 't was even stressen, voor zowel hen als voor ons: we hadden Jeroen z'n camera geleend om die zaterdag foto's te gaan trekken (op een geweldig mooi trouwfeest), maar toen rond half of zo Lieselot haar water brak, moest ik in allerijl die geleende camera terugbrengen natuurlijk (zodat ze zelf foto's konden nemen van hun verse spruit).

We waren vorige zondag al eens kort op bezoek geweest (ook al omdat ik de laatste aanpassingen aan't geboortekaartje moest doen), maar gisteren zijn we dan nog maar eens gaan piepen en hebben we ineens onze kadootjes afgegeven.

't is een schoon bazeke, Storm Van Hove:

Untitled


Hij heeft heel de tijd mooi liggen slapen op moeder schoot, terwijl vader ons van een drankje voorzag en zich met onze dochter amuseerde:

Contente moeder Verstopt
(snoepbokalen zijn dus niet alleen om snoep in te steken,
maar ook om je achter te verstoppen)

Ons Fien vond het ook best leuk: eerst heeft ze wat met de camera zitten klooien en foto's van zichzelf én van de kamer zitten trekken:

Fien zelfportret Foto door Fien

En daarna was het dolle pret om achter de bellen te gaan die uit de bellenblaas kwamen (dankzij papa's geblaas, natuurlijk) die we gekregen hebben (lees: die Fien verrapzakt had). :D

Bellen vangen

Veel succes aan Storm, want hij heeft mag het hebben met de moeder en vader van hem. :p
(En vermits Storm en Klaas maar 10 weken schelen, zullen ze later hopelijk goeie speelkameraadjes worden...)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...