Genieten

Ons Fienemie kan echt genieten van haar flesje pap 's avonds. We geven ze nog altijd op "nummer 1": de tutter van de flessen hebben namelijk 3 standen, waardoor er telkens meer vloeistof naar buiten kan gezogen worden. Door de laagste stand te gebruiken heeft ze langer geniet van haar flesje warme melk:

papfles


Ze ligt dan lekker tegen ons aan te soesen terwijl ze haar melk drinkt. Meestal is haar poppemie binnen handbereik of heeft ze ze gewoon vast en zit ze tijdens het voeden te knuffelen. Knuffelen en geknuffeld worden, fijn toch? ;) Ook het tutje is altijd in de buurt zodat we na de fles meteen haar tut kunnen geven om verder te sabbelen, want...

... zoals je kan zien is het dikwijls genoeg concert wanneer de fles leeg is! Ze vindt het zo lekker dat ze meestal nog wil (al gebeurt het andere ook wel, namelijk dat ze halfweg al genoeg heeft).
Om te reageren moet je ingelogd zijn...