Vakantie

In een ingeving van 't moment hebben we vandaag een Eurocamp vakantie geboekt. 't was even zoeken om nog iets te vinden, want er waren wel een aantal randvoorwaarden:
  • 't moest in juli zijn. Na den 3de, want dan heeft Katrien nog gyneacoloog bezoek ter controle van de post-bevallings-modaliteiten. En den 10de moesten we thuis zijn, want dan hebben we 's avonds klimopvergadering (later, na boeking, bleken er nog andere dates te zijn, maar die waren we toen vergeten. Spijtig, maar ontboeken is geen optie).

  • Het mocht ook niet teveel geld kosten, want zoveel hebben we nu ook weer niet over

  • We wilden het liefst in een tent, en niet in een kereven of een bungalowke of zo

  • Het moest een camping zijn niet te ver van de zee, zodat we met ons Fien eens in Franse wateren kunnen gaan plonsen

  • En het moest een rustige camping, want aan bakvissen en megafantastisch entertainment zouden we niet zoveel hebben

  • tenslotte: liefst in't zuiden van Frankrijk, want het leven is daar goed en zacht, en het weer over 't algemeen bijzonder goed

Goed, na even zoeken zijn we uiteindelijk op deze camping terecht gekomen. Kleine camping (95 plaatsen), niet te ver van de atlantische kust (kwartiertje rijden), én toch in't zuiden (want ze geven goei weer volgens 't internet). En we zitten in zo'n mooie bungalowtent. In een tentje maar toch met comfort, da's toch ideaal kamperen.


En zo vertrekken we dus op 4 juli in de vroege uurtjes (middernacht?) en zijn we in de loop van den 10de terug. En we gaan er van genieten, dat kan ik u verzekeren!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...