Verbondsplanningsweekend

Vorig weekend was't zoals elk jaar weer verbondsplanningsweekend. Voor de niet chiromensen onder ons: da's het weekend waarin verbond Antwerpen het komende jaar plant (samen met de gewesten). En naar goeie gewoonte, worden bij het afsluiten van het eerste deel een hoop oud-verbonders uitgenodigd om een ijsje te komen eten. Vroeger was dat op verplaatsing (bij "De Trappisten") maar tegenwoordig is het gewoon op Heibrand te doen.

Normaal gezien is het schitterend weer, maar deze keer was't iets minder en dus hebben we maar een beetje binnen gezeten eerst:



Zoals je kan zien zijn er niet alleen oud-verbonders, ondertussen ook een heleboel klein mannen van die oud-verbonders. Een gezellige drukte, geeft dat. En dan was er ook nog eens een hoop of wat vrouwvolk zwanger (go Lieselot, go Sofie, go Els!), dus het was duidelijk waar de gesprekken over gingen. ;)

Fien probeerde natuurlijk weer de show te stelen, het showbeest dat ze is:



Er was ook een zekere "polarisatie" in het aanwezige publiek... Er ontstonden 2 groepen: de mensen mét kinderen en de mensen zonder kinderen. Echt mengen ging moeilijk, want als je kinderen bijhebt moet je die al eens in't oog houden (zeker met al die plassen, opstapjes en gevaarlijke bossen in de buurt). En de kinderlozen moeten nog niks van kinderen weten, en babbelden dus meer onder zichzelf dan met de rest. Nu stel ik het wel wat zwart-wit, maar ik vond het opvallender dan de voorbije jaren.

Iets later was het weer opgeklaard, en kon er buiten gespeeld worden:

Op de wei Spelen

Plezier Drie dames


We hebben natuurlijk ook lekkere ijsjes gegeten...
Volgend jaar terug afspraak, met waarschijnlijk nog meer kinderen. Misschien overtreffen ze binnenkort de volwassenen wel in aantal? :D

Meer foto's op Flickr, natuurlijk!
Op 22/06/2007 om 12:10 schreef Lieven:
Gieren hoe ze die bril probeert op te zetten bij die jongens, echt zowat een brutale manier om jongens te versieren. Die gaat later voor de groffe aanpak. En als die ooit trouwt voor de kerk... kunde die best vastleggen :) (if you know what I mean).
Trouwens Tom, ge moet eens een online test doen voor ADHD (ik scoorde redelijk desastreus hoog, ik denk dat het voor jou hetzelfde zal zijn).
Cheers dude!
Lieven
Ik blijk uit een andere online test voor 90 percent lesbisch te zijn! ^_^
Om te reageren moet je ingelogd zijn...