Op de buik

Klaas is een heel ander kind dan Fien wat betreft het op de buik liggen. Op andere vlakken ook natuurlijk, maar daar gaat het nu niet over.

Fien vond op de buik liggen absoluut niet plezant. Ze heeft altijd op haar rug geslapen (en draait pas sinds recent zelf op de buik als we ze in bed leggen), en als we op haar buik legden op't verzorgingskussen was het meestal groot concert na een tijdje. Zich omhoog drukken heeft ze zo goed als niet gedaan.

Klaas daarentegen heeft niet liever. Hij vindt het geweldig om op z'n buikje tegen z'n Moeke of Papa te liggen slapen, en hij valt ook makkelijker in slaap als we hem op z'n buikje in de (grote) wieg leggen.

Klaas & Tom computeren


En wanneer we hem op z'n buik op het verzorgingskussen leggen, drukt meneer zich lekker omhoog:

Mooi rechtop


Bijzonder gemakkelijk om de knopjes vanachter aan z'n pakjes dicht te doen, of om z'n haartjes te kammen als meneer uit bed komt. ;)

't is iets dat hij van in't begin gedaan heeft: zelfs toen hij nog een hele kleine baby kon hij al goed z'n hoofd rechthouden, en dat is er alleen maar op gebeterd. Hij houdt het ook langer en langer vol.

En ik zou er niet van verschieten dat Klaas wel een kruiperke wordt - in tegengestelling tot z'n zus - gezien zijn voorliefde voor de buikhouding.

Op 12/06/2007 om 15:07 schreef lieselot:
zone flinke kerel al!
En de wereld maar in zich opnemen met die grote ogen...
zoen van de lies, de joen en de koppige beebie
Op 12/06/2007 om 22:42 schreef Tante Lies:
En is Klaas nu geen kleine baby meer dan? :P
Om te reageren moet je ingelogd zijn...