Het Pakske Van Nonkel Lieven

Vorig jaar heeft Fien veel kadootjes gekregen (waarvoor nog eens merci!). We hebben vele leuke en noodzakelijke dingen gekregen, waaronder een grijs-met-rood gestreep pakje. Dat hebben we toen van Nonkel Lieven gekregen.

Voor degenen die hem niet kennen, I give you Nonkel Leven:
Lievn


Om één of andere reden spreken we nog steeds over "Het Pakske Van Nonkel Lieven". En ook al hebben we veel andere dingen gekregen, vermelden we daar niet van wie het komt. We spreken dus niet over de "Box van Oma", of de "Autostoel van Pake en Mutti", "De Donsovertrek van Tante Lies", "De Draagdoek Van Jelle en Sylvie", "De Blokken Van Bart en Leen", "De Hangwieg van Tom en Greet" of de "Voetenzak van Didier en Eva" (er zijn ongetwijfeld nog honderden andere voorbeelden, maar ik ga ze niet allemaal opnoemen). Maar het grijs-met-rood-gestreepte pakje heeft dus een speciale plaats: het is en zal altijd "Het Pakske Van Nonkel Lieven" zijn.

Om af te sluiten nog even onze dochter en zoon in het hierboven vermeldde kledingstuk:

Klaas
links: Fien, rechts: Klaas


Schattig, toch? ;)
Op 23/05/2007 om 14:57 schreef Tante Lies :
Ik merk toch wel een grote gelijkenis tussen de twee, buiten het 'pakske van Nonkel Lieven'. Je merkt wel het verschil in geslacht, vind ik.
Het staat hen dan ook beeldig e, het pakske van de Nonkel Lieven. Misschien moet je de naam wel veranderen naar ome Lieven (beetje zoals Ome Willem).
Alletwee toch zo'n schattige kindjes. Idd je merkt dat Klaas een ventje is (een reu) en fien een wijfke.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...