Ganghekje

Vandaag ben ik - samen met Fien - naar de Baby2000 getrokken om een deurhekje te kopen. Morgen is Katrien namelijk voor de Eerste Keer Alleen Thuis Met De Kindjes, en dat vroeg om een paar maatregelen. Waarvan één: een deurhekje voor in het begin van de gang zodat Fien niet het achterhuis (ahem) op stelten zou kunnen zetten terwijl Katrien Klaas zou te zitten borstvoeden op de zetel vanvoor.

Dat ziet er, geinstalleerd, zo uit:

Hekje


Nu, het was al versie 2, want de dag ervoor waren we al gaan sjoppen geweest. Toen we thuiskwamen bleek dat ze de verkeerde maat hadden meegegeven, en het ding niet tussen de 2 gangmuren kregen. Nu, het was ook wel verwarrend, want de 2 modelletjes stonden langs beider kanten van de doos afgebeeld, dus 't was gemakkelijk vergissen. Je moest al echt gaan zien naar een apart (klein) etiket om je juiste modelnummer te vinden. Maar goed, ik dus gisterenmiddag terug naar Schoten (want daar hadden we het gekocht), maar daar hadden ze het kleiner model niet meer in stock. Een telefoontje later bleek dat de Baby2000 aan de Boomsesteenweg in Schelle er nog wel één had, en dus ben ik vanochtend - zoals gezegd, samen met Fien - daar het goeie model gaan halen. En vermits er een prijsverschil op zat heb ik van de overschot voor Fien een boekje gekocht. Want Ze Leest Zo Graag, Meneer. ;)

Nieuw boekje


Eind goed, al goed. Het ding is geinstalleerd en uitgetest. Fien vindt het maar niks, zo'n barriëre in huis, maar ze zal er toch aan moeten wennen. :D
Op 23/05/2007 om 16:27 schreef Tante Lies:
Ze laten ne mens nogal rijden hé.
Op 23/05/2007 om 18:41 schreef Papa Tom:
Ja, goed voor de Kyotonorm is het in ieder geval niet. >_<
Om te reageren moet je ingelogd zijn...