Wasmachine

Fien heeft tegenwoordig de neiging om vanalles te "verstoppen" en liefst op de meest gekke plaatsen.
Verstoppen mogen we het eigenlijk niet noemen, want dat is niet haar bedoeling... Meestal heeft ze iets vast, komt ergens voorbij waarvan ze dan plots denkt "aha, dat past daar in" en daar wordt het ding dan gedropt.

Zo zochten we ons overlaatst ROT naar haar sapflesje. Na een hele zoektocht begon het te dagen... Ik had ze zien spelen aan de keukenkasten. Daar dus eens gekeken, en ja! flesje in de kast gevonden tussen de potten.

Ook haar tutje en poppemie kunnen we geregeld ergens gaan zoeken. (Ik ben al blij dat deze laatste nog maar 1 keer in 't toilet beland is.)

Op dit eigenste moment zijn we de lensdop kwijt van het fototoestel. Daar heeft Fien ook mee rondgelopen. Benieuwd waar we het ding (hopelijk) binnenkort zullen tegenkomen.

Zo werd ik ergens deze week stevig verrast door een onbekende lading in het wasmachien.
De trommel en het linnen zaten vol bruine en witte korreltjes. Na een korte blik en even nadenken viel de frank. Fien had er niet beter op gevonden dan twee van haar vilten ballen in 't wasmachien te droppen. De ene was gevuld met gebroken rijst en gedroogde linzen, de tweede met wol. Van die eerste bal schoot niet veel meer over dan een half gescheurd zakje en hopen korreltjes.
Een heel gedoe om alles eruit te krijgen. De kruimeldief en ons wasmachien mochten kennis maken met elkaar. :s

Een wasje later vond ik tussen het goed opnieuw iets wat er door Fien was tussen gestoken. Ik kan me al niet meer herinneren wat het was, maar 't kon geen kwaad in die zin dat 't van plastiek was.

Sja, ik zou dus eigenlijk elke keer het wasgoed moeten controleren, maar met de drukte hier en de ettelijke wasjes die ik doe, vind ik dat geen optie! Tot ik het me één van de dagen weer beklaag waarschijnlijk. ;)
Welke poppemie hebben jullie voor haar? Ik ben op zoek naar ene voor Ophélie, maar tot nu toe nog niets gevonden die mij bevalt.
Op 22/05/2007 om 11:54 schreef Pim:
Tja, met al die 'grote wasjes, kleine wasjes' die ze met moeke Sonja heeft gedaan, weet ons Fien niet meer beter denk ik... Wij pleiten dus schuldig.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...