Kijken naar zichzelf

Gisteren - 10 mei 2007 - zaten we na het avondeten nog even wat videokes te bekijken van Fien via de site. We vroegen ons namelijk af hoe ons pruts bewoog toen ze nog kleintjes was, en dus waren de videokes op de site wel een goeie referentie. Maar goed, daar ging het dus niet over. :)

Toen ik het meest recente filmke opende, dat van filmen met de nieuwe foon, was Fien bijzonder gefascineerd door zichzelf. Het videoke in kwestie:Leuke beelden, ik weet het, ik ben een natuurtalent. En Fien ook. 8-) Maar goed, ik dwaal alweer af. :)
Fien was dus enorm gefascineerd door zichzelf. We hebben het filmke wel 10 of 15 keer opnieuw moeten laten zien, want elke keer het afgelopen was wees ze enthousiast naar het scherm en moest ik het opnieuw opzetten.
Vermits de GSM in de buurt lag, heb ik het gebeuren maar even gefilmd:Je ziet, ze vond het geweldig om zichzelf bezig te zien. Vandaag nog eens geprobeerd trouwens, en nu begon ze de opdrachten van het filmpje al te doen (live dan) voor ze het zelf deed op het beeld: een kusje geven, dada zeggen en eens mooi zwaaien. We vermoeden dat ze zich nog kan herinneren dat we dat gefilmd hebben... Tenslotte is het nog maar een kleine 2 weken geleden, maar da's toch wel wat in haar korte leventje.

Het is in ieder geval geweldig om haar zo bezig te zien, ons actrice. :D
Op 15/05/2007 om 19:39 schreef De Vos Anne:
Lieve Tom en Katrien,

HIer een bericht van die ouwe juf Anne De Vos, dankjewel voor jullie geboortekaartje en een geweldig dikke proficiat met de wolk van een zoon. Ik vind het ook erg fijn om op jullie website eens rond te kijken naar de videobeelden van grote zus en foto's, heel tof.
Ik ga weer zeker eens binnenspringen op bezoek maar ik laat jullie eerst even rustig alle dichte vrienden en kennissen over de vloer krijgen.
Ook een dikke proficiat aan Kim de meter, die kleine Klaas heeft nogal geluk met zoveel mensen rond hem die hem zo graag zien.
lieve groetjes

Anne De Vos en Truus
Om te reageren moet je ingelogd zijn...