Terug op inferis.org

Voila, het dagboek van Fien staat terug op de oorspronkelijk plaats... Na een tijdje op een andere site te hebben gedraaid (wegens een configuratieverandering van de server die inferis.org hostte en waardoor de site niet meer werkte), heeft papa de hele site van plaats veranderd en nu werkt het dus terug naar behoren.

Niet voor lang, want als Baby2 geboren is, komt er een nieuwe site waar de avonturen van onze 2 prutsen te volgen zullen zijn.

Als toemaatje nog een stukje video met Fien. Deze avond kregen we ze niet zo in slaap, ons masjoefel. Zonder morren in bed, maar een uur later bleek ze nog wakker te zijn. Het was 22° in de kamer, dus misschien was het de warmte? Enfin, madam uit bed, raam open en verluchten maar. Ondertussen mocht Fien bij papa op schoot (Moeke zat ondertussen in't bad). Daar hebben we een beetje met de nieuwe GSM van papa aan't spelen geweest, die ook video's zou moeten kunnen maken... Het resultaat zie je hieronder:Eigenlijk is ze wel schattig, zo kusjes geven aan een telefoon (ze kon zichzelf niet zien tijdens het opnemen). ;)
Daarna heeft Katrien (die ondertussen uit het bad was) ze in bed gestopt, alweer zonder morren. 't is nu stil in de kamer (en bijna 3 graden frisser), laten we hopen dat dat zo blijft.
Op 30/04/2007 om 00:44 schreef TomP:
Dit is weer een overtreffende trap van schattigheid ze! :) Superflink Prinses!! ^_^
Hoe schattig!!!

Onze Ophélie wil al een week niet meer direct in slaap vallen 's avonds. Zonder morren in bed en dan spelen in bed dat het geen naam heeft: springen, eens laten vallen, beesten rondsmijten,...We stoppen haar onder tegen 20u en om 21u30 is ze nog wakker. Overdag wil ze ook al niet meer slapen...veel te druk met spelen en ontdekken! Het schijnt een fase te zijn (hopen we).
Om te reageren moet je ingelogd zijn...