Een hete dag in april...

Dat was vandaag dus! Zondag 15 april en temperaturen die opliepen tot 30°C.

Een warme dag in 't vooruitzicht en tijd om nog eens met z'n drietjes iets te doen, deed ons besluiten om naar 't Zilvermeer in Mol te trekken.
De kust was de oorspronkelijke optie, maar we zijn blij dat we daar uiteindelijk niet ons gedacht hebben op gezet.
't Zilvermeer had voordelen zoals: warmer dan aan de kust (wat vandaag toch wel gemakkelijk 10°C verschilde), dichterbij en schaduw!

Kort voor de middag vertrokken we hier thuis om daar tegen 12u aan te komen. Een plekje gezocht "dicht" bij 't water en toch onder de bomen en daar gepicknickt. Gezellig. ;)
Fien zag alvast de ogen uit haar hoofd!

Picknick


Papa had de lunch voor 's middags gemaakt. Sandwichkes met lekkere dingen. Fien veroberde er alvast een halve.
Na wat eten en drinken sprak het zand haar wel aan. Met blote voeten in 't zand... maar! er zaten ook dennennaalden in en die prikten nogal eens. Daar moest ze dus best even aan wennen.

Plezier


Moeke en papa trokken afwisselend een keertje met Fien tot aan het water.
't Water was wel friskes (om niet te zeggen heel fris - net niet koud) maar daar trok Fien zich alvast niks van aan. Als we ze geen handje zouden gegeven hebben zou ze rechtdoor gelopen zijn tot ze helemaal onder was.
Met moeke wandelde ze een stukje van de waterlijn af, met papa zat ze op haar poep in 't zand/water om met beide elementen een slijkspelletje te spelen. Succes gegarandeerd dus.

Soldaat Spelen aan't water


Papa is achteraf nog een emmertje water gaan vullen zodat ons pruts nog even vermaak had op ons plekje met zand en water.
Na enige tijd was de pret er echter af en zijn we tegen den drieën weer huiswaarts gekeerd. Zowel voor mij als voor Fien had het dagje pret lang genoeg geduurd.

Geconcentreerd


Ponde(r)kes Blote poep


In de auto deed Fien alvast een dutje zodat ze weeral wakker en goed gezind was tegen dat we thuis waren.
Thuisgekomen had ik het lumineuze idee om een ijsje te eten. (Die hadden we gisteren gekocht van de Chiro.)
Papa wilde ook wel één en Fien wou uiteraard proeven. Ik had al snel in 't snuitje dat eens proeven van moeke haar ijsje niet zou volstaan, dus toverde ik nog een extra ijsje uit de diepvriezer.
Fien aan tafel geschoven, bavetje aan en ijsje in haar pollen. Koud dat dat was, maar l e k k e r !! Ze kreeg haar eerste ijsje op tot halverwege het horentje. Niet slecht voor zo'n klein ding.
De grappige snoeten en vuile gezichtjes die ieder van ons wel ergens op foto heeft van zijn eerste ijsje, hebben wij alvast ook verzameld!

Smeerboel Eens proeven


Tot slot van deze fijne dag heb ik Fien vanavond in "bad" gezet op de koer in een wasbad. En na haar flesje van daarnet, ligt ze nu alweer bijna een uurtje in haar bed.
Op 16/04/2007 om 11:26 schreef TomP:
Ge-wel-dige foto's!! Fien geeft acht! Fien tegen prrrachtig blauwe lucht!! Fien eet ijsje (of ijsje eet Fien :D )!
Op 17/04/2007 om 03:06 schreef Tante Lies:
Fientje is een echt soldaatje. :P Ge ziet op de foto's dat ze zich kostelijk amuseert.
Op 19/04/2007 om 08:34 schreef Els, zusje van peter TomP:
Ik ga volledige akkoord met mijn grote broer. Het zijn schitterende foto's van een prachtige meid.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...