Baby 2 op komst...

Ondertussen zijn we weeral een stapje dichter bij onze gezinsuitbreiding.

Het gynaecoloogbezoekje van vandaag leerde ons dat ik 2 cm ontsluiting heb én een rijpe baarmoederhals.
Rustig aandoen is de boodschap!
Gemakkelijk gezegd natuurlijk met zo'n prutske van één jaar rond je benen. ;)
Maar ons nummertje 2 moet nog wel wat langer blijven zitten. Met een geschat gewicht van 2kg200 is het nog wat vroeg om al "voet aan wal te zetten".

Om mijn bekken te ontlasten kan ik best zo weinig mogelijk fietsen en trappen lopen. Spijtig van dat eerste, want die werd met het goede weer wel net wat meer gebruikt. Dat tweede zal zo geen probleem zijn wegens 'wonen op gelijkvloers'.
Behandelen is er niet bij tijdens de zwangerschap. Wat zou kunnen helpen tegen de pijn is een brede riem goed strak aanbinden op mijn heupen.
Laten we stellen dat ik niet zo'n voorstander ben want van zo'n riemdinges krijg ik best wel harde buiken als ik voorover buig bijvoorbeeld.

Benieuwd hoelang het nog zal duren.
Dat nr 2 nog maar wat blijft zitten! Hier zijn nog wel wat praktische zaken af te ronden. Om nog maar te zwijgen van het zware project waarmee papa bezig is. Voor zijn werk zou het absoluut ongelegen komen als pruts 2 voor 14 april wil komen piepen.

Afwachten zekers... en af en toe wat rusten?

Op 03/04/2007 om 09:28 schreef Tante Lies:
Volg de goede raad van Dr. Meulyzer dan maar op! En als je hulp nodig hebt, ik sta klaar hé!
Op 03/04/2007 om 21:49 schreef TomP:
Idem dito hier! Ik heb nog schoolwerk genoeg dat ik op verplaatsing ook kan doen, en tussendoor alle buk- en hefwerk voor m'n rekening nemen ze. Ik ben geen begenadigd strijker, maar verder zijn mijn talenten 'breed' inzetbaar :D
Op 04/04/2007 om 09:53 schreef Els, zusje van Peter TomP:
Enige nadeel van TomP: hij kan geen auto rijden. Ik kan dat gelukkig wel en ben eveneens inzetbaar 'just in case'. Enkel vrijdag avond zou wat lastig uitkomen maar andere dagen weet je mij wel te vinden.
Op 05/04/2007 om 20:19 schreef Nonkel Hollander:
Ja, als ik met iets kan helpen :) laat maar weten e
Misschien als er nog wat werk aan het geboortekaartje zijn, kan ik ons Tommeke daar mee ontlasten.
Tot zaterdag!
Op 05/04/2007 om 21:38 schreef Papa Tom:
Het geboortekaartje is al lang klaar, meneer den Ollander!
Op 11/04/2007 om 00:20 schreef Chrisje:
Ik zou zo zegge.... Dr Meulyzer weet waarover hij praat... Hij heeft mijn ventje ook goed ter wereld gebracht..En dat was gene makkelijke klus... :S

Ruste is de boodschap en je in de watte laten legge..Op 12/04/2007 om 04:15 schreef liza:
veel succes en heel veel plezier ermee :cheers: :cheers:
proost op de aankomende baby :) :$
Om te reageren moet je ingelogd zijn...