Buiten eten

Met het mooie weer van de laatste dagen hebben we meer buiten gezeten dan deze winter (nogal logisch, eigenlijk). En zo hebben we voor het eerst dit jaar eens lekker buiten gegeten. Ik hoor u zeggen: maar het is nog maar maart, maar ik kan u verzekeren: het was te aangenaam buiten om in ons donker appartementje te zitten eten.

Ook Fien vond het geweldig: ze werd er terstond lyrisch van! Ze heeft zitten tetteren van hier tot ginder: kijk maar...Ook de citroen was een succes: ze vindt het blijkbaar lekker maar wel zuur, aan haar gekke bekken te zien. Dat zal ze wel van haar moeder hebben: die verorbert namelijk ook citroenen alsof het zoete koek is. ;)

Ondertussen hebben we ook een zandbak gekocht voor Fien: maar daarover later meer!
Zo schattig!!! Vitamine C zal ze nu wel niet tekort hebben!
Op 30/03/2007 om 23:58 schreef veronique:
fantastisch filmpje !!!
Op 31/03/2007 om 09:33 schreef Tante Lies:
Dol-komisch is dit! Echt een wondertje!
Op 05/04/2007 om 00:17 schreef tante Sylvie:
Super schattig! Ik heb nogal moeten lachen. Echt super filmpje!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...