Ze stapt alleen!

Vandaag heeft onze Fienemie haar eerste stapjes alleen gezet... Zonder hulp van moeke of papa, van box of stoel. Nee, gewoon met haar 2 voetjes en beentjes:Zo ineens was ze er mee weg vanmiddag, nadat ik haar uit haar bed had gehaald (en aangekleed). En ze vindt het nog plezant ook, dus 't zal wel niet zo lang duren vooraleer ze hier als een expert ter zake rondparadeert. Al is het nog wel heel vermoeiend, zo blijkt, want vanavond was't al een pak minder.

En 't is een fijn gevoel, uw kind zo te zien opgroeien... :D
Op 08/03/2007 om 02:08 schreef TomP:
Woehoe! Memorabele momenten!! Een kleine stap voor de mensheid, maar een Grote Stap voor Fienemie!! Daar klinken we op! :cheers:
Op 09/03/2007 om 01:58 schreef Caro:
Echt wel mooi om dat kleine meisje haar eerste stapjes te zien zetten. Wat een flinke meid!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...