Groeispurt - Intro

Na een week of 2 met weinig vooruitgang, is onze dochter weer even bezig aan een groeispurt... Het is ongelofelijk wat ze op een week tijd allemaal heeft bijgeleerd...

Daarom, in een korte reeks van 4 posts:
  • Stappen
  • Tekenen
  • Kokeneteke
  • Bouwen

De nieuw-verworven behendigheden komen natuurlijk niet voor niks: ons pruts krijgt meer en meer een eigen willetje. Dikwijls zit (of staat) ze te roepen voor aandacht - en niet altijd op de meest gelegen momenten! Als ze dan niet meteen haar zin krijgt, is't wel eens groot concert. Spijtig/gelukkig genoeg kunnen we niet altijd toegeven aan die "eisen": madam moet maar leren dat de wereld niet altijd rond haar draait. Nu wil ik niet zeggen dat er geen land te bezeilen valt met haar: Fien is nog steeds een heel braaf kind, en ze kan nog altijd lange tijd mooi alleen spelen... Maar soms is't echt een sjareltje! ;)
Op 27/03/2007 om 07:45 schreef ikke:
Woepie! Dan toch een sjareltje! ;-)
Op 27/03/2007 om 07:45 schreef ikke:
Woepie! Dan toch een sjareltje! ;-)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...