Wandelen

Met het mooie lenteweer (ahem) half februari (14 graden, en een lekker zonnetje) was het vandaag een uitgelezen dag om eens te gaan wandelen. Greet had vandaag een rustdag ingepland, en nadat ze lekker had uitgeslapen trok ze naar Broechem, zodat we konden gaan wandelen.

We waren Broechem dorp nog niet uit, of we kwamen Lander, Sofie en Liesbeth tegen, samen met hun respectievelijke kroost (Arno en Luna). Ze waren hier namelijk op weekend met de chiro (in de vorm van kookie), en het plan was om zowieso eens langs hen te gaan voor we de natuur in trokken. Maar dat bleek dus niet nodig. We zijn dan ook samen verder getrokken richting kasteel Bossenstein.

Wandelen in Broechem Dromerig


't was een fijne wandeling: eerst door de toch vrij plasrijke dreef (naar Bossenstein toe), dan een stukje over het golfterrein richting bos, dan wat geploeter in het meer dan drassige bos (niet vanzelfsprekend met de buggies) en het laatste stukje over verharde weg naar afspanning "Den Moor".

Daar hebben we ons tegoed gedaan aan een wafel, of een pannekoek, of een ijsje, of een appelstrudel (ieder z'n ding natuurlijk). Vooral Arno zat op hete kolen voor een lekkere pannekoek. Hij kreeg zelfs een warme chocomelk, die met veel smaak binnenging...

The Chocomel Effect Arno drinkt chocomelk


Ons Fien zat in't midden op de tafel, en heeft geen moment stilgezeten... 't was een heel contrast met Luna, die maar een maand jonger is dan ons pruts maar nog heel wat rustiger was: ze heeft de hele tijd mooi op de schoot gezeten.

Wizzeweus Luna met haar mama


Nadat onze pannekoek op was, zijn we terug richting Broechem center getrokken: wij naar huis, de anderen naar hun weekend plaats... 't was een fijne wandeling in aangenaam gezelschap. ;) Voor herhaling vatbaar!
Op 23/02/2007 om 21:56 schreef Sylvie:
Het is inderdaad heerlijk weer om te gaan wandelen! Line en ik zijn gisteren naar het Peerdsbos geweest. Super en dat voor februari. Echt genieten!
Op 21/03/2007 om 06:44 schreef sofie:
Leuk om het verslagje van onze wandeling nog eens na te lezen!
Het was idd een super fijne wandeling met fantastisch gezelschap, net waar we naar op zoek waren die dag!
Laten we het nog eens overdoen in de zomer, met nog een buggy erbij ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...