Bijleren

Het lijkt tegenwoordig wel ofdat ons Fien nog sneller dingen bijleert dan vroeger. Dat zal waarschijnlijk wel niet zo zijn, en zal alles wel z'n gewone gangetje gaan. Maar toch, elke dag merken we dat ze weer iets nieuws kan. Zo duurt het tegenwoordig niet zo lang meer om ze iets "aan te leren"...

Fien, klap eens in uw handjes?

Handjeklap


't lukt niet van de eerste keer, en ze moet er dikwijls ook nog zin in hebben, en als ze moe is pakt het van geen kanten. Maar meestal doet ze meteen wat je vraagt...

Fien, waar is uw oor?

Oor!


Ze weet ondertussen ook haar buik en voeten te vinden, ondertussen. Haar eigen neus weet ze nog niet staan, maar die van ons wel. ;)

Fien, doe eens de handjes op het hoofd?

Handjes op't hoofd


Helemaal op het hoofd lukt nog niet wegens anatomische proporties (hoofd veel te groot voor de te korte armpjes. :D)...

Ook vocaal lukt 't een en 't ander: zo is het geen probleem om "dada" te zeggen (behalve als we echt weg zijn of zo, natuurlijk), en ze kan "visgeluidjes" (na)doen. We denken zelfs dat ze probeert "poes" te zeggen (al is het eerder een halve p-klank en een gesis erachter, maar ze zegt het alleen maar als één van de poezen aan't raam zit).

't zijn kleine dingen, maar zo lijkt het wel of ze bijna elke dag iets nieuws kan...
Bij ons lukt het ook, maar alleen als ze zin heeft! Wel ambetant als je haar kunstjes wil "showen" aan buitenstaanders en ze niets doet...:)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...