Nestdrang

Het is zover... de nestdrang steekt de kop op. We zitten aan week 26 van deze zwangerschap (nog 14 te gaan dus) en ik word gek van alle rommel hier in huis. Alles moet een fatsoenlijk plaatske krijgen, kasten worden geherorganiseerd... Ik zou ook dolgraag een nieuwe kast hebben om nog wat meer orde en structuur in huis te brengen. Zo zouden er een paar -minder praktische- kasten de deur uitkunnen waardoor weer wat meer plaats wordt gecreëerd.

Gisteren herorganiseerde ik de kinderkast al waardoor er plaats vrijkwam voor de kleinere kleedjes voor ons tweede prutske.
De suikerbonen van Fien werden definitief opgeruimd. Ik breek mijn hoofd over een leuk suikerboonideetje voor nummer twee en maak me zorgen over de tijd waarop ik die hele cirque ga afwerken.
Stiekem komt er ook wat meer druk op papa zijn schouders voor het ontwerp van het nieuwe geboortekaartje. Maar de mens heeft verdekke zoveel ander werk! :s

't Zal wel allemaal in orde komen... 't Is dat ik voor de 'gemakkelijkheid' ook de tijd en energie die Fien vraagt incalculeer hé.
Alles is met een nummer 1 in huis niet meer zo vanzelfsprekend. ;)
Op 21/01/2007 om 01:18 schreef Tante Lies:
Als ge hulp ndig hebt voor de suikerbonen, laat het dan maar weten. Ik wil met plezier mee komen naaien... :P
Om te reageren moet je ingelogd zijn...