Ziek (ii)

Vandaag, na 4 dagen hoesten en snot, zijn we toch maar naar de kinderarts getrokken. Beter zeker zijn voor het nog erger wordt. Vannacht was ons pruts rond middernacht >_< wakker geworden, en was er geen land mee te bezeilen. Ontroostbaar en het geluid dat ze maakte bij het hoesten klonk precies nog ongezonder dan voorheen. Uiteindelijk hebben we ze na veel getroost en een flesje melk :cheers: toch rustig gekregen. In de loop van de nacht is ze dan nog wel verschillende keren wakker geworden, maar ze heeft geslapen tot bijna negen uur vanochtend.

Enfin, om een lang verhaal kort te maken... De dokter zei dat ze een virale infectie op de luchtwegen had, maar 't zal nog niet op de longen (wij gelukkig). Er zit dus niet veel op dan uit te zieken. Gelukkig zijn er poepsnoepen om de pijn te verlichten, en zorgen we ervoor dat de kamer vochtig genoeg is (potje met kokend water met wat inhalène in) om alle slijmen los te krijgen. En af en toe wat neusdruppels tegen de snottebellen. En genoeg drinken en eten (desnoods een fles of 2 meer per dag voorlopig).

So far so goed: met de storm van vandaag stond ons masjoefel zo zot als een achterdeur, en zo is't vanavond toch goed meegevallen. Alleen: toen ze moest gaan slapen heeft ze de helft van haar eten er terug uitgekost (inclusief een hele hoop slijm, dus 't was niet voor niks). Zonde wel van de verse pijama (en van mijn trui), maar Fien is er helemaal van opgekikkerd. Ik kan me voorstellen dat een hoop slijm in uw maag niet zo'n fijn gevoel is. :S

Enfin, ze slaapt nu... Eens afwachten wat dat voor de rest van de avond gaat geven. Als ze straks nog wakker wordt, krijgt ze nog wel een extra flesje om haar door de rest van de nacht te helpen...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...