Totter

Fien is deze morgen zwaar "tegen de vlakte" gegaan. Allé, 't was eigenlijk in haar box, maar het was toch een goeie val...

Ik was net aan't bellen met een notaris ivm een potentieel-te-kopen huis, en ik hoorde ze vallen. Meteen na 't vallen ging haar keel wagewijd open zodat ik met moeite de madam aan de andere kant van de lijn kon verstaan! Katrien stond in de keuken - ze was bezig met Fien haar eten - en is meteen naar de box gerend, heeft ons Fien opgepakt en is dan terug naar de badkamer gerend: kou washandje op de plek houden tegen de buil.

Ze was er toch behoorlijk van aangedaan, onze meid: ze heeft nog een hele tijd liggen jammeren in onze armen (niet tesamen natuurlijk, maar gewoon een beetje afwisselen, nietwaar). Maar een kwartiertje later (we hadden intussen ook wat zalf op haar buil gedaan, niet zonder enig tegengespruttel) was haar eten klaar en nadat ze haar buikje had rondgegeten was alles terug in orde.

Het enige wat er nu nog over is van haar totter deze morgen:

Totter


Een goeie schaafplek waar met haar bolleke tegen één van de spijlen van de box is gekomen.
Leren staan (zonder handen) is niet simpel, blijkbaar: 't is een rit met vallen en opstaan... Al een geluk kunnen babies wel wat hebben. ;)
Op 09/01/2007 om 19:01 schreef tante de nonkel Lieven:
Arm schaap!! Sgoe, daar wordt dat kind hard van! Tegen dat die naar de Chiro gaat is dat het hardste kind van Broechem! Den "Tijger" noemen ze die dan...
Op 09/01/2007 om 20:41 schreef Tante Lies :
Een beetje pijn, daar gade ni dood van. En jullie kunnen ze niet altijd bij haar polleke houden. Ik ben benieuwd of ze inderdaad "den Tijger" zal worden. Haar geluid zit anders al goed. :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...