Zwanger en een baby in huis.

Over het algemeen heb ik weinig last van deze tweede zwangerschap... Moe, hoewel dat reuzegoed meevalt. Misselijk, enkel van kwalijke geurtjes of te snel uit bed komen.

De kwalijke geurtjes die veroorzaakt worden door onze lieve Fien, worden 's morgens meestal deskundig verwijderd door papa.
Hinderlijke broeken in de loop van de dag, daar weet ik zelf wel raad mee. (Mijn neus en maag blijken er dan meer bestand tegen.)
Tegenwoordig is papa reeds vroeg de deur uit om ook vroeger thuis te kunnen zijn van zijn werk. Dat maakt dat ik wel eens voor de ochtendkaka moet zorgen. Geen nood, voor mijn dochter zou ik alles doen, maar deze ochtend wilde mijn neus en maag niet mee.
Ik had Fien op haar kussen al half ontkleed toen een zeer doordringend kakageurtje me dag kwam zeggen.
Sja, dat dat niet goed zou aflopen had ik al snel door. Protest kwam van binnenuit! Fien dus maar met open pyjama in haar bedje gezet en vlug naar 't wc gelopen.
't Is nog maar de tweede keer dat ik dit meemaak tijdens mijn zwangerschap, maar hopelijk hoeven er niet zoveel keren meer bij te komen.
De wc-pot van dichtbij bekijken hoeft niet echt voor mij!

Natuurlijk moest die vuile broek nog uit hé. Dus bedacht ik me dat 't misschien zou helpen als ik een vochtig doekje ter hulp zou roepen.
Met een elastiekje bleef dat wel even onder mijn neus hangen.
't Moet een wreed belachelijk zicht geweest zijn!! Maar wat moet ne mens doen? Fien met de kaka laten zitten of overgeven boven Fien?
Dan toch liever de iets minder elegante oplossing van het vochtige doekje.

Zo zie je maar,
zwanger zijn is een feest als je je goed voelt!!

Op 29/11/2006 om 17:25 schreef TomP:
Jammer dat er geen foto's van zijn :D
Ik wil voor t werk ook wel effe langskomen om een pamper te verversen ze. Wel rekening mee houden dat ik dat nog nooit gedaan heb, maar das met enige cursus te verhelpen, én dat dat niet zooooo vroeg zal zijn. :zzz: De ochtendpamper zal ik dus niet halen :)
Op 29/11/2006 om 17:52 schreef Paps Tom:
Hah, zal ik straks de feed van de webcam in ons Fien haar kamer eens bekijken sé. :p

:D
Om te reageren moet je ingelogd zijn...