Nog eens bezoek!

't was weeral lang geleden, maar we hebben nog eens babybezoek gehad. Voor ons Fien, welteverstaan (en niet voor de tweede baby, want die is er nog niet).

Kim, Michel, Kris en Debby kwamen eens zien hoe't met onze dochter was. 't was weeral een lange tijd geleden dat ik Kris nog eens gezien had, en Debby kende ik alleen maar van de stoef die Kim erover had verspreid. ;)

Ik was alleen thuis met ons Fien - Trien was foto's gaan trekken op de Multicultidag in Broechem - en ik had ze in haar stoel voor de raam gezet: ik had al eens ondervonden dat ze dat best plezant vindt (ook al is er niet veel te zien op het plein zo op een zondagnamiddag). Ik kon dus horen dat het bezoek er was aan de "oh, kijk!", "zie hoe schattig" en "dag fientje"-tjes.

't was best gezellig, met ons gezessen. Tegen de vieren moest ons Fien fruitpap krijgen, en terwijl ik die klaarmaakte mocht ze bij Debby al een stukje koek eten:

Fien & Debby


Een beetje later placeerden we ons masjoefel in de stoel en mocht alweer Debby de honneurs waarnemen qua fruitpap geven. Veel succes had ze niet: tegenwoordig is onze dochter niet zo voor fruitpap te vinden en gaat het maar moeilijk binnen. Dat geeft dan uiteindelijk deze boze blikken:

Vieze Snuit


Na de fruitpap heb ik ons Fien dan maar in bed gestoken: zelfs een leek kon zien dat ze steendood moe was. We hebben dan maar door het geboortefotoalbum gebladerd. Na een drie kwartier maffen was Fien al terug wakker (je kan er echt geen staat op maken, hoe lang ze slaapt): helemaal terug goed gezind. Ze mocht mee bij Kim in de zetel en op schoot:

Gekke bek


Algemene hilariteit bij alletwee hoor. ;)
Tegen dan was ook Katrien terug van de Multivitaminendag. Fien helemaal content dat haar Moeke terug was (zelfs al ben je maar een paar uurtjes weg, ze vindt het altijd geweldig als je terug komt).

't was een fijn bezoek: we hebben goed bijgebabbeld, 't was leuk om de Kris nog eens te zien en Debby is officieel tot Een Toffe gebombareerd. :D

Oh ja: fotograaf van dienst was Michel (natuurlijk), die had z'n Canon meegebracht en is dan ook verantwoordelijk voor de hierboven geschoten beelden. ;)
Op 14/11/2006 om 04:05 schreef Michel en Kimken:
Pitverdim ... :O ! Wat ferme fotookes ! :D :D :D ;)

Nee, het was gezellig vertoeven en Fientje ... die wordt met den dag knapper ! :) Let op mijn woorden : ooit houdt ze de cat-walks warm 8)

Enfin : voor herhaling vatbaar ! ;)
Maar nu moeten we eerst nog eens bij nonkel Lies en tante Steffen gaan eten, want die staan vast op scherp om ons (eindelijk !) nog eens te inviteren voor een 8-gangen smulfeestbanket *hintje* :D
Op 16/11/2006 om 23:45 schreef Kris en Debby:
We zijn heel blij dat we hebben mogen kennismaken met jullie prachtige SUPERschattige dochter!
Gezellige zondagnamiddag! Voor herhaling vatbaar!
Groetjes,
Kris en Debby
Om te reageren moet je ingelogd zijn...