Stoofvlees à la TomP

Peter Tom had al lang beloofd ons eens te laten proeven van zijn zeer lekker zelfgemaakt stoofvlees met dobbele palm.
Na wat gezoek naar een datum zou zondag 29 oktober de dag worden dat enkele mensen zéér voldaan na een lekkere, doch zware maaltijd aan tafel zouden zitten nagenieten.

Tegen een uur of zes 's avonds kwam peter Tom hier binnengewaaid met een mand vol lekkers. Na een tijdje rook ons huis naar heerlijk pruttelend stoofvlees.

Tom had ook voor Fien iets bij! Leuk leuk!! dacht onze dochter ;) Peter Tom had ze al een tijdje niet gezien en dan is het toch weer even wennen aan dat gezicht hé. Maar toen het cadeautje tevoorschijn kwam, was eensklaps alle verlegenheid verdwenen.
Fien vond de stoffen blokken met dieren op geweldig. Ah ja! Aan die blokken hangt van elk beestje de staart eraan en ook een stukje 'stof' zodat je je kan voorstellen hoe dat diertje in 't echt voelt. Leve de zintuigen van Fien!
"Dankuwel lieve peter!"

Natuurlijk vinden niet alleen kleine kindjes speelgoed leuk. Marijn en Kim waren ondertussen ook gearriveerd (die kwamen namelijk ook mee smullen van het stoofvlees). En ja, binnen de kortste keren zat Marijn bij Fien op de mat om mee met de blokken te spelen. Marijn mocht torens bouwen en Fien zou ze omver werpen! Geweldig toch. :D

Spelen!


Wat later was het badtijd voor Fien en gingen Kim en Marijn bij de buren -zijnde Frituur Conny- frietjes halen. Het stoofvlees was ondertussen bijna klaar en na het papje van Fien gingen de grote mensen aan tafel.
We hebben ons daar eens efkes volgegeten met goei stoofvlees en gigantisch veel frieten!
'k Moet zeggen, 't was goe, maar daarna kon ik geen 'pap' meer zeggen. :p Amai, zo'n zwaar eten.
Maar Wijnske, dat moeten we toch nog eens over doen zenne!

Lekker stoofvlees


Als we efkes op ons positieven waren gekomen en Fien in haar bedje lag, hebben we nog wa spellekes gespeeld.
Een spelletje 'Set' om op te warmen en daarna een spel Carcassonne.

Carcasonne spelen Carcasonne


Geweldige avond vond ik het. We moeten dat zeker nog eens herhalen.
Ik heb in mijn leven al wel wat stoofvlees naar binnen gewerkt maar de creatie van TomP blijft toch wel het allerbeste dat er te vinden is. Ik ben blij dat Fien (en Marijn) de blokken wel appreciëerde(n).
Op 02/11/2006 om 01:44 schreef TomP:
@ Trientje: dat kan geregeld worden! Vanaf 1 december is er terug Dobbele Palm! ;)
@ Zusje: slijmjurk :D :P ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...