Hairattack

Ons Fien is tegenwoordig zot van haar. Om het vast te pakken welteverstaan... Dat gaat bij de ene persoon al wat makkelijker dan bij de andere: zo heeft ze Katrien al verschillende keren goed te stekken gehad (zelfs zodat ik haar moest komen bevrijden uit de klauwen van onze dochter), maar ook mijn haar is geweldig om door te graaien.

Zondag waren we in het ouderlijke huis van Katrien gaan eten. Na't eten zat Fien bij Simon (de vriend van Marijke) op schoot, en ons madammeke had al snel de bos haar van haar tante in de mot. Die zag er natuurlijk niet veel graten in om haar kop "voor te schotelen", en al snel zat Fien het uit te krijsen van plezier en leut:

72157594343631544


Haar mimiek, expressie en de geluiden die ze voortbracht waren echt geweldig. We hebben met degenen die nog rond de tafel zaten ons dan ook een kriek gelachen met ons pruts. :D
Om te reageren moet je ingelogd zijn...