7 maanden

Vandaag is Fien 7 maand geworden. We zijn dan ook op een klein uitstapje geweest om dat te vieren.

Eerst zijn we naar Deurne getrokken: op bezoek bij Opa en Mutti. 't was weeral even geleden dat ze ons Fien nog gezien hadden, en dat werd dus nog eens dringend tijd. Het eerste contact was zoals we verwacht hadden: Fien moest wenen! Zoals we al eerder berichtten, is ze tegenwoordig nogal vreemd - zeker bij het eerste contact. En ja hoor: al snel toverde ons meisje haar mooiste glimlach weer tevoorschijn.
't was een leuk bezoek: zowel de 2 "ouwkes" als Fien vonden het weerzien bijzonder leuk; spelen op de mat en daarna van arm naar arm verhuizen is natuurlijk ook heel plezant voor een 7maandereke. ;)

Na het bezoekje in Deurne zijn we naar't Peerdsbos getrokken. Wegens het mooie weer vandaag konden we die kans niet laten liggen, en vermits onze dochter zich over't algemeen rot amuseert in de vrije natuur was dat een mooi "kado" voor haar, dachten we. We hadden voor't eerst ook de kinderwagen tot "buggy" omgebouwd, zodat ze niet in de maxicosi zat, maar mooi rechtop zodat ze voor zich uit kon kijken.
En dat vond ze best geweldig: elke voorbijganger werd aan een uitgebreid onderzoek onderworpen, ze kon naar de natuur kijken en af en toe ging haar hoofdje achterom om naar Moeke of Papa te kijken die de buggy vooruitduwde.
In't midden van't bos heeft ze dan een fruitpapje gekregen (lekker!) en vandaar daar zijn we teruggewandeld. Op de terugweg was't ineens teveel voor ons pruts, en zo heeft het bos van haar gebrul mogen genieten. :D Gelukkig waren we niet ver meer van de auto, en heeft ze een dutje kunnen doen op weg naar huis.
Thuisgekomen heeft ze nog bijna een uur braaf zitten spelen op de mat:

7 maand

Ze had zelfs zin om mooi te poseren:

Poseren

Daarna heb ik madam in haar bad gestoken (zoals elke dag een feest), heeft ze haar fles gekregen en is ze in haar bed gevlogen. 't was een leuke dag voor haar, toch wel!
Op 11/10/2006 om 19:23 schreef Trotse tante Lies:
Effe vermelden dat ze op mijn arm niet moest huilen! En ze had ons ook al lang niet meer gezien. :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...