't Zeetje

Gisteren zijn we op een korte dagtrip naar 't Zeitje geweest. Ik moest in Oostende zijn om iets te testen ivm draadloze netwerken etc, en dus hebben we van de nood een deugd gemaakt en er dus ineens een half dagje uit van gemaakt.

Na in Oostende m'n ding gedaan te hebben, hebben we daar snel iets gegeten (ondertussen was het al ver in de namiddag, en moest Fien eigenlijk al fruitpap hebben). Daarna zijn we doorgereden naar Bredene: eens gaan kijken naar het blootjesstrand daar.

Viel best mee. Niet zo groot als het strand in Nederland waar we al eens plachten te gaan, maar best gezellig, en wel veel volk voor een dinsdagnamiddag. Vooral oudere mensen: ik denk dat de gemiddelde leeftijd behoorlijk boven de 50 lag, en wij waren dus een uitzondering toen we met onze vwatuur door het zand ploeterden.

Maar het was de moeite waard. We hebben van de warme septemberzon kunnen genieten, en ons Fien vond het strand geweldig: we hadden haar ook maar helemaal uitgekleed (ah ja!) en zo in haar blootje liggen spartelen vond ze bijzonder fijn. Hier was't niet zo'n probleem als ze een plasje deed - wat het thuis wel is, als ze zonder pamper "rondligt". En ja hoor, ze hing binnen de korste keren vol met zand, ook al lag ze op een handdoek.

Plezier in't zand Pootje baden


Ook de zee was best te pruimen. Vorige keer (begin van de zomer ergens) was't nog moord en brand toen er fris water aan haar voetjes kwam, maar nu stond ze daar met haar voeten in de golven te kirren van plezier. In't begin was't even verschieten, maar daarna kon de pret niet op.

Onderweg naar huis heeft ons bolleke zowat de hele rit liggen slapen. We hadden haar al haar flesje gegeven nog aan zee (honger = honger!). Desondanks hebben we haar toch nog in bad gezet thuis (al was het maar om al het zand weg te spoelen), en daarna is ze zonder morren gaan slapen.

Kijken naar zee


En het leuke is, je kon echt zien dat ze het een plezante dag/namiddag had gevonden, gewoon door de manier waarop ze 's avonds reageerde. En dat was een fijn gevoel. ;)

't zal dus niet de laatste keer geweest zijn dat we met haar op't strand hebben gezeten...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...