0,5 jaar

Vandaag is ons Fien een half jaar geworden. 6 maand dus. Dat ze groeit, merken we elke dag. Ondertussen heeft ze weeral een paar andere letters aan haar vocabularium toegevoegd (vooral de J blijkt nogal in trek) en beginnen er ook andere klinkers in haar gebrabbel door te klinken. Rechtzitten is zo goed als geen probleem meer, al kan ze zich nog niet zelf recht zetten. Ze heeft ook herontdekt dat ze zich met haar benen kan voorduwen (als ze op haar rug ligt). Waar dat 3 maand geleden eerder een toevalletje was dat ze dat deed, beseft ze nu maar al te goed dat ze zich daarmee kan verplaatsen. Ook expressief staat ze niet stil: het is veel gemakkelijker om te merken of ze iets leuk, saai, afschrikwekkend, ... vindt.

Met andere woorden, ze wordt meer en meer groot mensje.

Halfjarig!


Vermits het deze week "onzen toer" was om bij oma langs te gaan, hebben we van de nood een deugd gemaakt en zijn we met taart en kaarsje naar Brecht getrokken. Daar hebben we ons samen met oma in de zon geplaceerd, met een lekkere tas koffie erbij en natuurlijk de taart. Fien vond die geweldig, zeker toen er 6 brandende kaarsjes op stonden. Blazen is er nog niet bij - ze wou de vlammetjes eerder pakken wat niet zo'n plan is, natuurlijk - dus heeft haar papa het werk maar gedaan. En ook al is ze nog te klein om van taart mee te eten heeft ze toch wat meegefeest (buiten de standaard superlekkere fruitpap gerekend), want het was een fruittaartje en ze heeft van een lekker stukje aardbei mogen proeven. Iets wat ze overigens best lekker vond.

Pakken!


En voor de rest heeft ze zich liggen amuseren in de zon (met haar moeke). Een geslaagde verhalfjaardag, dus. ;)
Op 11/09/2006 om 05:45 schreef Michel en Kimken:
Naar goede gewoonte, terug netjes 1 dagje te laat ... :$ :

Fien werd gisteren een half jaartje jong ... 8)
Da's in zo'n jong leventje al een érg mooie sprong ! :D

Fientje is dan ook al heel erg flink ... :)
En nu ze al wortelpuree eet ... volgt binnenkort zelfs een echte slavink ! :D :D :D

Proficiat aan jullie 3-tjes ! :cheers:

Om te reageren moet je ingelogd zijn...