Koptelefien

Zondag zaten we met z'n gedrietjes gezellig voor onze verzamelde computers, en plots kreeg ik de ingeving om ons Fien mijn "oortjes" eens aan te doen en hips don't lie van Shakira op te zetten via iTunes. Zelf eerst even gehoord natuurlijk, om te zien of het geluid niet te hard stond (babyoortjes kunnen nu éénmaal niet zoveel hebben als grotemensenoren). Daarna de muziek opgezet en de oortjes bij ons Fien ingestoken:

Koptelefien


Dat was op zichzelf ook al niet zo simpel, want zo'n dingen zijn voor grote oren gemaakt. ;)

Maar goed, madam wist niet zo goed waar ze het had. Ze hoorde geluid (nog wel haar favoriete liedje!) maar kon niet zo goed plaatsen waar het vandaan kwam. En maar rondkijken, naar mij, naar Katrien en terug. Maar al snel vond ze het wel okee en zat ze bijna mee te swingen met het liedje.

Vandaag heeft Katrien het nog eens geprobeerd, maar dan met de iPod en (Halfweg op de trap van Eva De Roovere), met ongeveer hetzelfde effect.

Niet iets voor elke dag, maar wel grappig. :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...