Pitou & Co

Zaterdagmiddag waren we bij Pitou en haar 3 schatten van kinderen uitgenodigd om te komen lunchen. Voor de mensen die Pitou niet kennen (niet onwaarschijnlijk, we kennen ze zelf ook niet nog zo heel lang, spijtig wel, want het is een toffe madam): Pitou is een ex-collega van Greet (ons Fien haar metje, hé) en ondertussen een hele dikke vriendin van Greet.

En dus onder het motto: Greet haar vrienden zijn onze vrienden (mja), zijn we de zaterdag naar Wilrijk geteend.
De weergoden van't weekend waren ons goed gezind, en tijdens de lunch konden zelfs buiten zitten! En vermits de zon scheen, werd de babyzonnebril bovengehaald:

Hmmm...


Ons Fien liet het goed doen, en het kwam al snel tot algemene hilariteit rondom de tafel:

humor!


Enfin, het was een bijzondere gezellige namiddag. We voelden ons meteen thuis in het grote huis (we konden ook niet echt anders), en ons Fien keek de ogen uit haar kop. Zoveel te zien, en 3 kinderen die niet liever deden dan met haar rond te sjokkelen. Zowel Laure, Maarten als Simon hebben haar (om de beurten bijna) vast gehad, en dat vond madam meer dan geweldig:


Fien en Laure Fien en Maarten Simon met Fien
Fien bij Laure... Maarten... en Simon


Veel geslapen heeft ze niet: 't was veel te interessant om te slapen, natuurlijk.
Uiteindelijk zijn moeder en vader nog even naar den Ikea getrokken (vlakbij, eigenlijk) en heeft de familie (mét Greet) op Fien gepast. Madam heeft uiteindelijk een drietal kwartiertje geslapen (zo werd ons via SMS gemeld, terwijl we aan't winkelen waren), en tegen dat we terugkwamen zat ze al terug aan de fruitpap.

Oh ja: Fien heeft van de vier Pitou'kes een mooie verhaaltjesboek gekregen:

Laure


Nu is ze nog wat klein om er uit voorgelezen te worden (of om zelf te lezen, zoals Laure hierboven), maar die tijd komt nog wel.

Conclusie: Bedankt voor de fijne namiddag (én voor de mooie boek). 't zal niet de laatste keer geweest zijn, dat we daar op bezoek gaan denk ik. ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...