In't gras

Zondag zijn we bij oma langsgeweest. We hebben met de 4 kleinkinderen een soort beurtrol, zodat we om de 4 weken "van dienst" zijn; oma mag ons dan bij wijze van spreken uit ons bed bellen. Maar vermits het nog een kwiek mens is (al zegt ze zelf van niet) komt het meestal gewoon neer om er eens langs te gaan zodat ze ons regelmatig ziet. Allé ja, alle speciallekes daar niet bij gerekend, maar kom, we gaan niet zagen. :D

Dus, wij langs oma. 't was voor de verandering eens redelijk weer, en dus hebben we buiten zitten taart eten en koffie/fruitsap drinken. Lekker gezellig, want oma haren hof is den hof van de Kleine Kasteeltjes (een rusthuis/serviceflats gedoe in Brecht) en die is betrekkelijk groot. :) Ons Fien vond het geweldig daar in't gras. We hadden een schapevelleke van binnen naar buiten verhuisd, en ze daarop geplaceerd. Zo kon ze haar "zitoefeningen" nog wat doen:

Fien in't gras Gelukkig


U ziet het, ons masjoefel was betrekkelijk content.

Al heeft dat maar even geduurd, want ze had nog na-weëen van het bezoek aan Sjarlot en Bjorn (vrijdagavond) en Pitou & C° (zaterdagmiddag). Ze had dus niet veel geslapen de dagen en nachten voordien, en dat heeft zich de zondag gewroken: madam was betrekkelijk lastig. We zijn op den duur zelfs moeten "gaan lopen" omdat er niks meer met haar aan te vangen was. Thuisgekomen is ze in bad gevlogen, en na een korte maaltijd aan de borst zonder morren in bed beland. Maandag was ze al meer te genieten, al een geluk.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...