Kamp - Shakira

De kampdans dit jaar was Hips Don't Lie van Shakira (frietsjuring Wyclef Jean, niet te vergeten). En zoals het de Divorezen betaamt, is er weer duchtig gekampdanst van't kamp. Meer dan anders zelfs, of zo leek het toch vanuit de keuken. Zoveel zelfs, dat we het liedje op den duur niet meer konden aanhoren. Het kwam bij wijze van spreken onze strot uit. :D

Ons Fien daarentegen vond de kampdans natuurlijk geweldig: veel dansende kinderen, da's geweldig om naar te zien. We zijn dan ook regelmatig gaan kijken en we hebben zelfs een paar keer proberen mee te dansen (maar 't was wat moeilijk voor zowel papa als dochter). Tussen de bedrijven door was het liedje regelmatig te horen, ook als ze niet mee kon gaan kijken of dansen, want elke afdeling deed wel minstens 1 keer een extra kampdansje per dag. <_<

Maar goed, we waren dus blij dat we daar vanaf waren! Maar wat blijkt vandaag: ons Fien herkent het liedje duidelijk en wordt er zelfs goedgezind van. Ik was de clip op't internet tegengekomen:Fien zat bij mij op de schoot toen ik het voor de eerste keer afspeelde: het was alsof ze van God geslagen was! Het enige wat ze nog kende op dat moment waren de bewegende beelden op't scherm en de muziek die erbij hoorde. Het volledige nummer lang heeft ze zitten staren naar het scherm. Bij een tweede keer afspelen: van't zelfde. Voor de zekerheid heb ik een ander videoke afgespeeld, en dat vond ze ook wel boeiend, maar lang niet zo interessant als de Shakira clip. Dan nog eens een derde keer opgezet (ondertussen de stuiptrekkingen bij mezelf onder controle houdend :)) en al was ze niet meer zo geabsorbeerd als de eerste keer, het was nog steeds bijzonder leuk en interessant.

Vanavond kregen we dan nog de bevestiging: madam was moe (het was al na de negenen, en ze was nog steeds wakker) en was al behoorlijk lastig. Bij het testen van de YouTube integratie op de site hier met het Shakira videoke hoorde ze het liedje opnieuw en ze begon spontaan te lachen.

We zullen het nummer dus nog wel eens mogen opzetten, denk ik.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...