Leuven

Zaterdag zijn we op bezoek geweest bij Caro & Willie. 't zijn twee toffe mensen (jaja!) die ik ken van eens ooit mee op een toffe reis te zijn geweest naar Thailand. 'k zat toen in een nogal moeilijke periode, en ik heb toen veel aan die mensen gehad om me er terug bovenop te helpen. Vandaar dat het nog steeds fijne vrienden zijn, ook al zie ik ze niet zo heel veel.

Maar goed, wij dus naar Leuven. Ze waren nog hier geweest (samen met de andere Caro, die zaterdag spijtig genoeg van wacht was en er dus niet kon bijzijn) toen Katrien nog bol stond van ons Fien, en nu was het dus aan onze toer om eens naar ginder te trekken.

Hofke


Ze hebben ons fier hun mooie huis laten zien, en daarna hebben we gezellig gebarbiekoet. 't mag gezegd zijn, de Willie kan goed bakken (niet alleen het vlees, maar ook de courgette en de patatten). Ons Fien vond het ook geweldig, er stonden namelijk een peren en een pruimenboom in de hof vanachter; toen madam niet echt de slaap wou vatten in haar wiegje binnen, hebben we ze onder de bomen gezet en ze was terstond stil.

Enfin, 't was enorm gezellig, en we zijn pas tegen den enen naar huis vertrokken. Inclusief het kadootje dat onze dochter van Caro & Willie heeft gekregen:

Popje
(denk er ook nog een bootje bij, dan is't compleet)


Om te reageren moet je ingelogd zijn...