't Weekend

We hebben weer een fijn weekend achter de rug... Zowel vrijdag als zaterdag hebben we goed gefeest.

Vrijdag was't barbiekjoe in Wiekevorst: Lieve van de olkjes was jarig, en we waren met een hele hoop uitgenodigd om mee te komen smullen in haren hof. 't weer was wel een beetje een spelbreker, want het heeft serieus gegoten. Al een geluk was er een partytentje, zodat ons vlees kon schuilen...

Uitgeregend


Onze meid was vrij lang wakker: ze heeft het toch een uur of half tien uitgehouden op Goedele haar arm, die ze natuurlijk met plezier rondsjokkelde. Uiteindelijk is ze toch in bed beland, en heeft ze flink geslapen tot half negen 's morgens.

Zaterdag stond de trouw van Dirk & Liza op het programma. 's Middags was 't mis (trouwmis welteverstaan) en daar is ons Fientje mee naartoe gemogen. Halverwege de mis begon ze wat te zagen - moe - en heeft Katrien ze maar aan de borst gelegd, waar ons madammeke dan als een blok in slaap is gevallen. Om een kwartier later wakker te worden van het belletje tijdens de communie. Al goed had ze dan al even geslapen, en was ze daarna terug rustig. Meter Greet was er ook, en dus moest er weer uitgebreid geknuffeld worden:

Fien en haar Metje


Lies en Dirk waren een enorm schattig koppel (nog steeds eigenlijk, maar ik bedoel dan vooral in de mis), en er was dan ook een oorverdovend applaus wanneer de bruid en bruidegom elkaar kusten na hun huwelijkszegen:

Kussen!
(Leve Moeke die de oren van Fien dichthield, tegen 't verschieten)


Des avonds waren we uitgenodigd op het avondfeest (stel u maar voor dat een avondfeest 's morgens zou zijn!). Daar heeft Papa zich van z'n beste kant laten zien (tafelmomentje!):

Tafelmomentje


Er was lekker eten, goeie wijn, een fijne sfeer en goeie muziek... Kortom, we hebben ons geamuseerd.

Maar zo'n avondfeest, dat is niks voor kleine babies - al zijn ze nog zo schattig - en dus hadden we een professionele babysit ingehuurd: Nonkel Lieven. Die is komen slapen, zodat we ook 's morgens nog wat konden uitslapen. Hij heeft ons Fien met goede zorgen omringd; er was wel wat hulp van Tante Lies die was meegekomen (maar niet bleef slapen) en de juiste instructies gaf. Ze is 's avonds flink gaan slapen en 's morgens heeft ze van de aandacht geprofiteerd door 2uur op Lieven z'n arm te slapen (proberen gaat mee zeker?)...

Om te reageren moet je ingelogd zijn...