Familiebezoek

Deze week zijn we nog eens op bezoek geweest bij wat familie: meer bepaald bij Sylvie en Jelle en bij Fien haar Opa en Mutti.

Bij Jelle en Sylvie waren we al een tijdje niet meer geweest: ze zaten midden in verbouwingen van hun nieuwe huis, en da's geen optimale omgeving voor een baby. En - moet ik eerlijk toegeven - het was er ook nog niet van gekomen. Zondag was't al betrekkelijk warm, en we hebben er allemaal goed zitten zweten: ondanks het feit dat de ramen tegen elkaar opstonden bleef het warm (daar zat hun veranda waarschijnlijk wel voor iets tussen). Ons Fientje wist er van: ze is een hele tijd heel lastig geweest. Maar uiteindelijk is ze toch in slaap gevallen, en daarna was ze een pak aangenamer in de omgang:

Bij Jelle op schoot


Zoals je kan zien, had ze het best naar haar zin op Jelle z'n schoot.
Enfin, 't was lekker eten (goei pistolees van de Smouts) en daarbovenop gezellig... Voor herhaling vatbaar!

De dag erna zijn we naar Opa en Mutti getrokken. Het was al van het verjaardagsfeestje voor Steffen dat ze ons Fien gezien hadden, en voor ze op verlof vertrokken wilden ze ze nog eens graag zien. Katrien moest maandagnamiddag in Wijnegem zijn voor een gesprek bij de VDAB, en vermits dat op een boogscheut ver was van de Lammergierstraat ben ik met onze dochter tot daar gereden. Ze was in haar nopjes: we zaten vanachter in de tuin en dat vindt ze geweldig: zo kan ze naar de blaadjes van de bomen zien (we hadden al meer gezien dat dat een succesnummer was).

In de tuin bij Mutti & Opa


Op een bepaald moment dachten we dat ze moe begon te worden (het was eigenlijk al lang tijd voor een slaapje), maar nadat ons vader ze in haar wieg had gelegd, was het ineens terug goed en heeft ze nog heel de tijd liggen kraaien van plezier.
Ondertussen was Katrien ook tot in Deurne geraakt (te voet, in de hitte!) en heeft madam ook nog kunnen eten/drinken, dus dan was het helemaal goed. Ook dit was een fijn bezoekje, en wanneer "de oudjes" terug zijn van hun verlof staat er alweer een bezoekje gepland.
Op 06/07/2006 om 02:00 schreef Tante Lies :
En wanneer krijgen wij nog eens een bezoekje? Of komen we eens tot in Broechem?
:)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...