Goei nieuws!

Zondag zijn we met "de familie" van mijn kant gaan eten (lees: Oma, "De Pierre", Broers en zussen Adriaenssen). 't was al lang gepland dat we op deze datum voor Opa z'n verjaardag gingen eten (de mens zou op 19 juni 80 geworden zijn), en ondanks het feit dat hij het spijtig genoeg niet gehaald heeft, laten we ons daar niet door kennen en hebben we dat toch maar gevierd. 't is zoals hij het zelf gewild zou hebben. ;)

Maar dus, er was goei nieuws: mijn oudste broer - Jelle - en zijn vriendin - Sylvie - verwachten ook een kindje! Begin januari ergens (ten laatste, u weet hoe dat zit) krijgt ons Fien er dus een neefje of nichtje bij (en dus ook een speelkameraadje)!

Ze hebben alletwee al deftig geoefend met onze dochter... :D

Jelle eet met Fien op schootSylvie en Fien (en ?)


Hoe dan ook: proficiat van ons alledrie!

Op 23/06/2006 om 01:23 schreef TomP:
En ook proficiat van mijzelven, alias Peter van Prinses Fien, én broer van een collega van Sylvie! De wereld is écht klein he ;)
Op 23/06/2006 om 03:14 schreef Els, zus van Peter TomP:
Suikerbonen voor het vierde! Grapje, hoor. :P

Echt, van harte geproficimiteerd tante Sylvie en Jelle! :cheers: Ik hoop dat het een even mooie wolk mag worden als zijn of haar nichtje!

Nogmaals gefeliciflapstaart vanwege, de collega van Sylvie én broer van de Peter van de Wolk in hoogsteigen persoontje. :D :P
Om te reageren moet je ingelogd zijn...