In't bad

Vandaag ben ik nog eens met ons Fientje in bad verzeild geraakt. Ze was gisterenavond door onze drukke agenda niet in't bad geraakt (al heeft Kim & Michel hun infrastructuur wel goed gediend voor een kattenwasje), en dus mocht ze vanochtend in't bad. Vermits ik zelf ook aan wat verfrissing toewas, zijn we dus met ons getwee in het grote bad geweest.

In't bad


Ze vond het wel fijn, onze dochter. De laatste tijd gaat ze meestal in de Tummytub (wat ze overigens ook zeer leuk vindt), maar dit was weer eens iets anders. Al goed spettert ze nog niet in't rond, want anders zou de badkamer een mesthoop geweest zijn.

Kijken naar papa


Zo in het grote bad gaan kan natuurlijk niet zonder hulp van Moeke, want ik zat zelf al te wachten... Katrien heeft dan Fien uitgekleed en een beetje gewassen, en daarna tot bij mij gebracht. Na het baden heeft ze ze terug overgepakt om af te drogen en aan te kleden.

In bad gaan is dus altijd een beetje teamwork. :D
Op 19/06/2006 om 15:17 schreef Metje:
het is toch een schoontje, amai zeg!
Op 20/06/2006 om 01:29 schreef Tante Lies:
Mooie foto's van een prachtige baby! :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...