Onthaalmoeder

Niet veel nieuws te melden... Ons Fien is een braaf kind en steekt nog niet veel uit, dus is het wat stil op het nieuwsfront.

We zijn vandaag wel bij een potentiele onthaalmoeder "op inspectie" geweest. We zouden Fien een dag (of misschien wel 2) per week naar de opvang willen doen, kwestie van wat ruimte te laten in ons beider werkschema. Ook al is het plan dat ik zoveel mogelijk thuiswerk en dus tegelijkertijd op haar zou passen en dat Katrien terug deeltijds aan de slag kan gaan, leek het ons toch wel het beste om ze niet altijd thuis te laten. Zo valt er tenminste wat te schuiven in ons werkschema. Daarbij ben ik me er wel degelijk van bewust dat werken met een kind in huis niet vanzelfsprekend is, en dus is die extra dag "rust" hoogstwaarschijnlijk wel nodig.

Ook al had Katrien haar reserves (ze kende de mevrouw nog van vroeger), was het toch een aangenaam bezoek. Het leek ons een zeer capabel iemand, en de baby die op het moment dat we er waren wakker was, was toch zeer content. :) Er is voldoende ruimte, en het mens wist duidelijk wel waarover ze het had. Onze dochter zou/zal er wel in goede handen zijn, denk ik. Al gaat het toch niet zo gemakkelijk zijn om haar bij iemand "vreemd" achter te laten, voel ik nu al...

Er zijn nog 2 andere kandidaten, maar die zitten in Oelegem (degene waar we vandaag zijn langsgeweest woont in Broechem). Da's iets minder gemakkelijk voor Katrien om Fien af te zetten of te gaan halen (zolang ze niet alleen in de auto mag stappen tenminste) dus da's waarschijnlijk niet zo'n optie. Het wordt dus waarschijnlijk wel de madam van Broechem (ik weet begot haar naam niet meer, erg hé).

Geen foto's van onze trip, 't zou nogal boertig geweest zijn om ter plekke een fotoreportage te maken. ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...