Babbelen

Fientje begint door te krijgen dat ze haar stem kan gebruiken. Voorheen kwam er al wel eens een kreet uit, of gebruikte ze haar stembanden om luidkeels te kunnen huilen en brullen. Maar sinds vandaag heeft ze blijkbaar ontdekt dat ze haar stem ook kan gebruiken om geluidjes te maken:Opgenomen door Katrien. 'k was zelf net thuis van't werk in Brussel, en ons Fien had net een heel verhaal verteld. 't is ongelofelijk om te zien en horen eigenlijk. Toen we de camera erbij pakten, was't natuurlijk wel wat minder, maar ze heeft toch nog haar best gedaan.

't is trouwens een hevige: ze heeft de hele tijd liggen spartelen en sjotten alsof het een lieve lust was. En vermoeiend is het blijkbaar ook: vlak nadat we stopten met filmen heb ik ze nog even op m'n arm gehad, maar een kleine 5 minuten later was't gedaan met de pret. Ineens was't genoeg en was ze enorm lastig. We hebben ze dan maar in haar bedje gestopt (dan konden we zelf ook rustig eten), en haar daarna gewassen en nog de laatste keer eten gegeven (voor vandaag toch). Nu ligt mevrouw al vanaf 21u in haar bed, goed te slapen... 'k ben benieuwd wanneer ze er morgen uit zal zijn (tegenwoordig roept ze als ze wakker is in plaats van te wenen: ook best grappig hoor!)

PS: dit video ding is een experiment... Als het niet werkt, mag u dat altijd melden en dan probeert het legertje Indiƫrs er iets aan te doen!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...