op reis

We vertrekken naar het zuiden van Frankrijk!!
Benieuwd hoe we er geraken met ons Fien.
Je leest/hoort ons terug vanaf de 4de juni.
Op 02/06/2006 om 03:11 schreef TomP:
Maaaaai nu begin ik toch uit te kijken naar de foto's van jullie 3 smoeltjes in de Zon hoor! Allee: ik hoop toch dat jullie de zon daar wél gezien hebben! :)

Met de poezen alles in orde geweest tot nu toe. Ze waren wel telkens hééééél blij me te zien, is eens iets anders dan mijn collega's hunnen teut als ik binnenkom :D 1 van de Furry Friends (ik denk Sam?) heeft een enooooorme teek op zijnen bol wel.

Fascinerend dat het gastenboek blijft vollopen met roemmel... Chanceke da deze reacties wa spamvrij blijven. Misschien is guestbook.aspx toch te makkelijk te vinden voor de Vetzakken op het Net? ;)

PS:wat duurt het LANG voor iemand het 200 berichtje op het OLK-gastenboek opeist?! Misschien iets voor ons Prinses? 8)
Op 03/06/2006 om 20:55 schreef Mmetje:
amai ja, wat is me dat met het gastenboek!

Blij dat jullie weer terug zijn! ^_^
kunnen we eens zien hoe groot de fien weer is geworden!

tot snel
zoen
Ikke

ps: hedde die teek dan niet weg gedaan... :S
Op 04/06/2006 om 17:02 schreef Katrien:
@TomP: Merci voor ons dikke katten in leven te houden! En dat berichtje is ondertussen opgeëist zenne :P

@Greet: sebiet kapppen we de Sam zijne kop wel af, dan zijn we ineens van da tekebeest verlost :X De Sam zijne kop groeit wel terug bij, da's gelijk de staart van een hagedis :D
Op 05/06/2006 om 05:50 schreef TomP:
Gefelicislagroomtaart, Prinses, met het 200e berichtje!!!! Graag gedaan wat de poezen betreft, en wat teken betreft: ik heb geen idee hoe ik zoiets moet verwijderen?? :$ Ik zou denken:den allemeur daartegen, maar da ga de poes ni tof vinden dacht ik toen/ :| Tel daar nog bij dat ik onvoorstelbaar vies ban van teken, en je snapt de twijfel in mijn hart. . . :S (heus waar: als ik ooit een teek in m'n eigen lijf had ontdekt: ik had verdoofd moeten worden met een verdoofpijltjesgeweer denk ik, zo hysterisch zou ik zijn) :D écht waar
Op 06/06/2006 om 23:40 schreef Tante Fido:
waar blijft het reisverslaaaaag??
Op 07/06/2006 om 00:30 schreef Papa Tom:
Workin' on it!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...