Weekendbezoek

Jeps, 't is al dinsdag voorbij, maar dit weekend is er weer wat volk op bezoek geweest.

Zaterdagavond zijn Johan en Nele of OLKjes fame op bezoek geweest. Ze hadden een leuk vertelboekje bij van Nellie en Cesar. Da's veel plezier gegarandeerd wanneer we dat mogen voorlezen voor ons Fien als ze wat groter is (mercikes!). 't was gezellig, en we hebben zelfs een beetje het songfestival aan't zitten volgen via 't internet. ;)

Johan en Nele op bezoek


Zondagmiddag kwamen er 2 broers Goedemé (Goudemee? :D) op bezoek, vergezeld van hun vriendinnen/lieven/partners. Toon, Katrien, Daan en Anneke dus. En dus zaten onze zetels ineens vol:

Katrien, Toon, Anneke en Daan met Fien


Ook nu was't gezellig, en ons Fien is van arm tot arm gegaan. Vooral bij Daan had ze het best naar haar zin. Toon is slim geweest en heeft ze net op tijd doorgegeven, want Katrien had ons Fien nog geen 2 minuten vast of madam was al niet meer content. Volgende keer beter hé. ;)

Merci voor de bezoekjes, allemaal!
Op 24/05/2006 om 14:22 schreef TomP:
En hoe reageerde Prinses op de schoot van der Join? Ik kan me inbeelden dat er sprake kan geweest zijn van een krachtmeting: "Wie kan de broek het hardst laten meuren"? >_< :D
Op 24/05/2006 om 14:36 schreef moeke:
Die krachtmeting moet nog plaatsvinden want de Heer Johan heeft nog niet de kans gekregen om ons varkentje vast te houden. Maar wat niet, is kan nog komen hé. :X
Om te reageren moet je ingelogd zijn...