Osteopaat

Deze middag ben ik met ons Fien naar de osteopaat hier in Broechem getrokken.
Het verdict:
Ons dochter is bij de pinken, geeft niet snel op, is zeer sterk en energiek, blijkt een denkerke te zijn, heeft graag de touwtjes in handen, heeft graag zelf de controle, houdt van lichaamscontact, wil niet graag alleen gelaten worden, weet nu al wat ze wil.

Huilen doet ze dus niet persé omdat ze pijn heeft maar vooral omdat ZIJ aandacht wil of omdat er iets niet in haar kraam past. Ne plantrekker gelijk we da noemen.
Om zichzelf in slaap te huilen heeft ze teveel energie dus is dat niet meteen een optie. Maar ze onmiddellijk oppakken als ze huilt is al evenmin een optie want ze is ondertussen zelfs al pienter genoeg om te beseffen dat ze dan met wenen iets kan bereiken.
De boodschap is dus om ze wat te laten doen als ze aan 't zagen is zodat ze leert dat huilen/klagen leidt tot alleen zijn.

Voorspellingen:
- We zullen met haar duidelijke afspraken moeten maken en grenzen stellen anders zal ze ons domineren.
- Ze zal niet bepaald een meeloperke worden.
- Ze zal in haar ontwikkeling dikwijls wat voor zijn op haar leeftijd.

Conclusie:
Ons Fien is dus duidelijk een dochter van haar ouders!
Op 18/05/2006 om 01:47 schreef TomP:
Allee, tijd om da kind naar de Chiro te sturen dus eigenlijk? ;)

PS: veel van wat hierboven staat, kwam ook voor in de nieuwjaarsbrief van Metje en mij he. . . Hoe goe zijn wij ni?? 8)
Op 18/05/2006 om 03:31 schreef Metje:
die mede peter toch ^_^ schattig maar waar! :$
Main-quote : Ons dochter is bij de pinken, geeft niet snel op, is zeer sterk en energiek, blijkt een denkerke te zijn, heeft graag de touwtjes in handen, heeft graag zelf de controle, houdt van lichaamscontact, wil niet graag alleen gelaten worden, weet nu al wat ze wil.


T 'is een viske hé ;)

Voor tante Lies - bij wie we zondag frietjes gaan eten en die tegen dan hopelijk de enige echte coke :| , zij het in vloeibare vorm, afdoende gekoeld kan presenteren-: een astrologisch visje hé :D

Ps @Tommie : een vet-cursief-onderlijnd-editorke zou nice zijn, zodat eerste paragraaf duidelijker als original quote kan gemarkeerd worden ;)
Maar eigenlijk ... zo kwam ik net tot de bevinding terwijl de volgels hun eerste ochtendepistel ten berde brengen ... als betteke HTML toegestaan is ...

Dan zou dit toch in het vet moeten staan zeker ?! :)
Ok ... na het bekijken van mijn zetduivels :X ... Tom ... een edit-knopke zou eigenlijk ook niet misstaan op een site van deze allure, niet ? ;) ;)
Op 18/05/2006 om 19:07 schreef Papa Tom:
Spammerke!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...