Weekend

Van't weekend zijn we meegeweest op kampweekend met de divokes. We konden dit jaar op de kampplaats terecht, en dus wij vrijdag vertrokken naar Montenau. Hier was't toen nog stralend weer. Ons Fien is in de auto de hele tijd braaf geweest (ze heeft goed geslapen), en tegen dat we daar aankwamen was madam wakker en kon ze eten. Ondertussen was't ook wel wat kouder ginder en zaten we ineens in een hoeve die als kampplaats dienst deed.

Gelukkig waren we voorzien: we hadden meer dan voldoende warme kleedjes voor haar meegenomen, en genoeg doeken en dekentjes. Ook de Lodgerdeken hadden we bij en die is goed van pas gekomen. En hoewel het dus wel wat frisser was dan thuis, heeft ons prutske het niet te koud gehad tijdens het weekend. 't was niet simpel om ze goed ingedekt te houden, maar we hebben regelmatig gevoeld of ze het niet te koud had en zowel handjes, voetjes als hoofd waren altijd fijn warm.

En zo zijn we dus weer wat beter voorbereid op het kamp. We weten ondertussen hoe de kampplaats eruit ziet. Het is ondertussen geregeld dat we een aparte kamer hebben - binnen - om te slapen, zodat het ook bij regen/slecht weer draaglijk is om met een 4maanderke op kamp te gaan. Ons Fien vond het allemaal best plezant daar: regelmatig van arm naar arm. Vermits we de draagdoek waren vergeten hebben we ze extra veel vastgehad, en dat kon ze goed verdragen. Enkel het goed ingeduffeld zijn vond ze niet altijd even plezant (merkten we toen we thuiskwamen, toen ze hier zalig lag te spartelen in enkel haar pyjama). Wat we ondertussen ook weten is dat het kamp voor ons twee best vermoeiend gaat zijn: we waren altijd als eerste wakker, ook al heeft ze goed doorgeslapen. Het kruipt verdekke in uw kleren!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...