Snottebellen

Ons Fien heeft de laatste dagen wat last van snottebellen en slijmen in de keel. Geen goei teken, want het verbetert niet echt. Het enige soelaas dat we haar kunnen bieden is wat fysiologisch water en een neuspompje om alles zo uit haar neus/keelholte te krijgen. Ik moet er dan ook niet bijzeggen dat dat niet de meest aangename ervaring is voor ons lieveke, en ze dan het hele kot bij elkaar krijst. 't is trouwens een operatie om met 2 uit te voeren, want ze kan al serieus met die armen en benen zwaaien. :S

Vermits we morgen normaal gezien voor een weekendje naar de Ardennen trekken met de divokes, zullen we misschien toch maar eerst een tripje naar de kinderarts maken, om verdere risico's te vermijden... Ze is dan wel al 2 maand oud, maar is ook nog maar 2 maand oud...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...