2 Fienen op het strand...

Of toch in het bos... Of zoiets.

Goed, gisteren zijn we op bezoek geweest bij die andere verse Fien. Helemaal naar het bronsgroene eikenhout gebold om op een lekker ijsje en daarna een stukje taart te worden getrakteerd. Ons bezoek gaf ook wel grappige taferelen, zoals 2 jonge moeders die tesamen hun boeleke aan de borst hadden:

2 moeders & 2 dochters De 2 Fientjes hadden tegelijkertijd honger, en dus vlogen ze met 2 tegelijkertijd aan de borst. Ieders aan de juiste borst weliswaar, want anders had het niet echt een zicht geweest. En dus zaten Katrien en Greet daar met z'n twee in de zon hun dochters eten te geven. Die vonden dat trouwens best okee!

Het bezoekje was dus zeer aangenaam, we hebben ons alledrie best geamuseerd. Gelukkig was ons Fientje weer vrij braaf, en zijn we vrij lang kunnen blijven. Mercikes voor de fijne ontvangst, familie Schenk. ;)


Oh ja, hier zijn de 2 prutskes nog eens samen:

2 Fienen in de handOm te reageren moet je ingelogd zijn...