Cremeglacedag

Gisteren was't Cremeglacedag van Chiro Broechem. Zoals de traditie dat wenst zijn de OLKen daar massaal aanwezig. Vermits ook Katrien een OLKje is, was onze aanwezigheid dus ook vereist. Niet dat we daar mee inzaten, want cremeglace eten is altijd een festijn, en daar blijven we niet voor thuis.

't was een vrij koude dag, en op't eerste zicht was't buiten te doen, maar al snel bleek (leve Tante Fido) dat er binnen ook plaats was, en dat er al een nest OLKjes zaten te wachten. Wij dus naar binnen. Er zat inderdaad al een hele delegatie te wachten, en ze hadden ondertussen al ijs besteld. Gelukkig konden we zelf meteen bestellen, en zo hebben we allemaal samen onze ijs zitten oppeuzelen. Mnjammie.

Ondertussen kregen we ook nog een nest kadootjes in onze pollen geduwd: dit was de ideale lokatie (plaats en tijd?) om iedereen eens samen te brengen. Bij ons thuis zou het niet zo gemakkelijk gegaan zijn (zie het bezoek van't verbond op vrijdag). Ons Fien heeft wat kleertjes (waaronder een mooi kleedje) gekregen, een beker en een bordje en ook 2 haarspeldjes. Die hebben we natuurlijk meteen geprobeerd:

Haarspeldjes van de OLKjes

Haar haar is nog wat dun, maar ze staat er wel mee. :D Bedankt voor de mooie presentjes, OLKjes!

't was een gezellige namiddag. Ons Fien is weer vrij braaf geweest, en heeft bij verschillende OLKjes op schoot gezeten (ah ja). We hebben ze ook eens in de (voorlopige) luiertas proberen te placeren, en ja hoor, ook dat lukte:

Fien in a Box

Hilariteit alom natuurlijk!

's avonds was er met madam niet veel meer aan te vangen: kakmuug van heel de namiddag wakker te zitten. Uiteindelijk is ze toch in slaap gevallen, in de draagdoek (en ik ook, maar niet in de draagdoek)...

Meer foto's (met dank aan de professionaliteit van mister Wijns) op deze fotopagina.
Op 02/05/2006 om 21:36 schreef Tante Lies :
Wat doen jullie dat arme kind allemaal aan?! :P
Ik moet wel toegeven dat ze er weer enorm schattig uitziet!
En ik wil de papa ook wel eens met dat speldje aan zien... 8)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...