Bezoekdag

Vandaag hebben we veel bezoek gehad.

't begon in de namiddag met Tante Anita, een tante van Katrien. Zij woont over't water, in Engeland. Nonkel Hugo werkt voor Een Groot Belangrijk Internationaal Bedrijf, en werkt ginder, vandaar. Enfin, ze waren sinds de geboorte van ons Fien nog niet in Belgiƫ geweest. En vandeweek waren ze dus wel in't land, en vandaag is Tante Anita dan op bezoek gekomen. 't was gezellig, en er is goed bijgekletst. Ze heeft ook foto's genomen voor Helene. Helene, als je dit leest: uw mams heeft heel wat foto's van ons Fien getrokken hoor. ;)

Tante Anita op bezoek

Vanavond kwamen de mensen van't verbond langs. Ineens veel volk, want er zat zomaar even 13 man binnen. 't begon al goed in't begin: Niels, Dimmen en Annelies waren met de fiets gekomen, maar de heren hadden nog niet gegeten en vroegen of ze frietjes mochten gaan halen en bij ons opeten. Het goed hart dat we hebben, mocht dat natuurlijk. ;)

Fritten eten

Daarna druppelde de rest binnen. Al snel was't hier vrij druk: zo 13 man die tegen elkaar zitten tetteren geeft wel wat drukte. Super gezellig en leuk wel, maar blijkbaar een beetje veel voor onze dochter. Ze was al wel heel de dag een beetje lastig, en de drukke avond was de druppel die de emmer deed overlopen... Ze heeft van ongeveer 20u tot 23u bijna heel de tijd geweend. Ze had ook wel last van haar darmen, want ze heeft een pamper overhoopgekakt, maar we denken dat de drukte er toch ook wel voor iets tussen zat. Tegen dat het volk weg was, was ze nog steeds lastig, maar dan is ze uiteindelijk ook gekalmeerd. Het mocht ook wel, want ze was ondertussen steendoodkapot van het wenen en wakker zijn...

't verbond

Hoe dan ook, het bezoekje van zowel de tante als de verbonders was bijzonder fijn. Bedankt voor jullie bezoekje!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...