twee boelekes

Gisteren kwamen Nathalie, de Kurt en hun twee kindjes op bezoek. (Nathalie heeft in mijn klas gezeten in de Steinerschool.)
Hun jongste kindje werd de dag voor ons Fien geboren. Onze twee kinderen verschillen nog geen 24u in leeftijd. Kyara werd namelijk donderdagavond om 19u21 geboren en ons Fien vrijdagochtend om 9u24.
Er was dus wel ineens wat leven in de brouwerij met dat extra gezinneke hierbinnen. Het gaf een goed gevoel van hoe het is om verschillende kleine kinderen in huis te hebben.

Toen Kyara gegeten had, hebben we de twee boelekes eens samen in de wieg gelegd. Schitterend was het om de twee prutskes samen te zien lachen!
Op een gegeven moment lagen ze zelfs snoet tegen snoet, net alsof ze elkaar een kusje wilden geven.
Het was absoluut een vertederend moment dat we hebben vastgelegd op de gevoelige plaat.

Lachen! Neuze Neuze

Keiplezant joh! Kyllian & z'n zusje


Over vandaag dan...
Deze namiddag ben ik met ons Fien een toereke gaan wandelen. Ons muis was in slaap gevallen onderweg. Thuisgekomen heb ik ze dan al slapend doorgereden naar de koer vanachter waar ze buiten nog heel de namiddag heeft geslapen.
Om 18u heb ik ze dan maar wakker gemaakt om te eten.

Vanavond zijn we met z'n drietjes naar Merksem gereden om te gaan eten bij tante Lies en nonkel Steffen.
En zo zit onze dag er weer zo goed als op!!
Op 25/04/2006 om 03:59 schreef TomP:
Prrrrrrrrrrrachtige foto's weeral! ZOOO sjattig joh, echt mooi! Heeft ons Prinses hare Prins al gevonden? Zal zij ooit fan worden van Dana Winner? En hoe lang zal zij haar benen in haar nek kunnen leggen? Alles, ongetwijfeld, op deze site! ;)

Trouwes: ik lees dit om 23u55, op maandag 24 april, en boven het postje staat 26 april, 00u16. Heb ik mijn leptopke eindelijk tot in de future ge-MOD? Of is er een minder heldhaftige oorzaak? :)
Op 25/04/2006 om 22:13 schreef Tante Lies en nonkel Steffen:
Het zijn prachtige foto's en wij vonden het super om Fieneke en moeke en papa nog eens te zien. Het mag alleszins niet te lang duren vooraleer we ons nichtje nog eens terug zien! Zo'n lieveke!!! :) Ze lijkt waarschijnlijk op haar tante. :P
Quote Lies : Zo'n lieveke!!! :) Ze lijkt waarschijnlijk op haar tante. :P

Contradictio in terminis ? :D ;)

Schattige picturetjes van de 2 hummeltjes ! 8)

Op naar woensdag ! :cheers:
Om te reageren moet je ingelogd zijn...