Weekendsla

Gisteren zijn we een dagje gaan meehelpen op't groepsweekend van chiro Divora. We zijn namelijk deel van de nieuwe kookploeg, samen met Kim, Saskia, Annelies, Jeroen en Lieselot. Gisteren was dus al een eerste test om te zien hoe dat meevalt met zo'n kleintje in de keuken.

Verschonen Jeroen & Kim

't was toch vermoeiend, moet ik zeggen. Ons Fien is zoals altijd eigenlijk heel de dag ongelofelijk braaf geweest. Ze heeft de hele morgen liggen slapen zodat Katrien heeft kunnen meehelpen met het eten, en we daar dus ruim op tijd mee klaar waren. 's Namiddags was het dan wel wat rustiger, en dan was ze ook wakker. Ze heeft de ogen uit haar kop liggen kijken: zoveel bewegende dingen! Vooral de theekan vlak bij haar (waar ze haar reflectie zag in bewegen) was een boeiend onderwerp.

We hebben dus goed kunnen meehelpen, waardoor we in de loop van de dag een beetje zijn stilgevallen. Door het minder goeie weer (lees: slecht) konden we spijtig genoeg niet eens naar buiten, want 't was ocharme maar een graad of 10, dus da's wel wat koud voor ons Fien. Vooral omdat we er eigenlijk niet op voorzien waren (rotweerbericht!). We voelden het ook goed aan ons Fientje zelf: als ze even op haar eentje lag (weliswaar goed ingeduffeld) koelde ze toch sneller af dan anders.

Fruifsla Potjes

Tegen half negen zat het er ineens tegen: ze was met niks meer te troosten. Ze was eigenlijk doodop, denken we. Zoveel nieuwe indrukken op die éné dag, daar zal ze wel van weten. We zijn dan maar doorgegaan, en uiteindelijk zelf iets na den 10en gaan slapen, samen met haar. Goei plan, want we hadden het nodig!

Zowel voor moeke, paps als Fien een vermoeiende dag dus. Dat belooft nog voor op kamp zelf. Binnen 3 weken gaan we op planweekend naar de kampplaats zelf (we kunnen binnen slapen, no worries), en da's de volgende grote test. We hebben al weer wat bijgeleerd met deze éne dag, op naar de volgende stap!
Op 24/04/2006 om 01:38 schreef Tante Lies :
Veel succes op kamp! Tegen dan zullen jullie alweer meer gewend zijn aan de aanwezigheid van de schattige dochter. 8) En anders kom ik wel eens een dagje op Fientje letten, om moeke en paps te ontlasten... :S

Tante Lies xxx
Op 24/04/2006 om 04:24 schreef TomP:
Op mij mag je ook rekenen voor een dagje (als het binnen fietsbereik is :) )
Heb ik vandaag nog iets gemist eigenlijk?
Tussendoor: ik heb dé ultieme tip voor jullie om een kleine Prinses als Fien te laten stoppen met huilen, écht waar. Ik kom hem snel eens uitleggen, das beloofd!!!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...