Het vervolg

Deze namiddag kregen Fien en ik bezoek (Tom ook, maar die was gaan werken) van mijn eerste-klas-juf. Lang geleden dat ik ze nog gezien had, maar 't was een fijn bezoekje. Spijtig dat ons Fientje niet zo rustig was en dus in den draagdoek verzeild was geraakt, anders had ik ze eens kunnen afleveren;) Uiteraard vergat ik weer foto's te trekken, maar om het goed te maken heb ik achteraf maar enkele foto's getrokken van ons Fien met de cadeautjes die ze kreeg van Truus en Anne.

om vol te kakken...

Na het bezoekje ben ik met ons Fien een wandelingske gaan maken. Ah ja, we moesten nu toch eens profiteren van het goei weer zekers?
We zijn efkes bij den Herman Deridder langsgeweest in de Kapelstraat. De 4de mei gaan we daar trouwens weer eens langs. We gaan er foto's trekken op een middeleeuwse bakermat. (De foto's zouden voor nen boek moeten dienen of zoiets.) Ik moet tegen dan dus middeleeuwse kleren zien te versieren. Marijke, ik kom dus nog wel eens naar uwe volksdansoutfit kijken in de hoop dat ik er met mijn dikke poep in pas.

Deze avond zijn we in 't stad nog een gezelschapsspelleke gaan spelen bij meter Greet. Spijtig dat peter Tom niet mee kon komen, maar den duts had ocharme avondschool.

in de maxi-cosi

Ondertussen loopt den dag wel op zijn einde... Hopelijk slaapt ons Fien hier snel, dan kunnen wij ook in ons bed kruipen.
Op 21/04/2006 om 04:49 schreef TomP:
Ja, seg, na een uur zegt dien dwiep van nen docent: goe, ik heb een vergadering, jullie mogen nog wat oefeningetjes maken of naar huis gaan... Spelletjesavond gemist voor Piet Snot dus! :ween:
Gelukkig bracht het noodlot de wegen van Peter TomP en zijn Palmbroeder tezamen, dus het verdriet is wel verdronken ondertussen, maar toch he, maar toch.
Anderzijds dan weer: die vrijstelling is geregeld, Trientje! 8) :D
Op 21/04/2006 om 21:16 schreef Katrien:
Allé, toch ni voor niks naar de "les" geweest dan ^_^ .
Op 10/03/2007 om 03:43 schreef M-C:
:zzz: :zzz: stomme site!!!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...